13
Sep

Fältartist boost…

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Under den gågna veckan har förbandet FS23 förärats med ett besök av Sweden Armed Forces Entertainers. Det har varit en fullspeckad vecka för fältartisterna, så att alla soldater ska få så mycket positiv input som någonsin är möjligt.

Det märktes verkligen att det var proffsmusiker vi fick besök av. Det var en varierad reportoar som framfördes med ackurattess och en härlig energi som smittade av sig. Flera av föreställningarna avslutades med låten ”Stad i ljus”, där alla soldater hjälpte till med en kraftfull allsång – ståpäls, som Gunde hade sagt.

Jag tycker att ni skall fråga de som varit på stand up hur vår CO uppfattas av en stå uppkomiker och vem ”Foppa” är. Kolla också hur Livgardet och Prio fungerade under fältartisternas pårustning.

Försvarets fältartister är en sammansättning av duktiga professionella artister, musiker, arrangörer, komiker, skådespelare, ljud/ljus-tekniker eller dansare som genomgått en utbildning för att kunna serva försvarsmakten med underhållning. ”Våra” fältartister hade Kristoffer Appelquist som fältregissör, vilket innebär att han är chef och sätter ihop en lämplig grupp för uppdraget- han lyckades! Här är de som Kristoffer plockade med sig:

Beatrice Ericsson, sång
Fredrik Bergström, trummor
Kristoffer Appelquist, fältregissör, ståupp-komiker
Barbro Lindqvist, gitarr
Robert Roos, ljud
Hansa Berg, keyboard
Per Björling, bas
Johannes Kotschy, sång

 

Läs fältartisternas egen dagbok från operation flight mode på:http://www.forsvarsutbildarna.se/faltartist/dagbok/dagbok_fs23

 Vid pennan Welfare Suzanne


3 Svar till Fältartist boost…

 1. Marita K september 14, 2012 kl. 6:29 f m Anmäl kommentar

  Känner igen två ansikten på fotot, men jag är inte säker. Magnus o Jenny? kram på er alla //M

  Svara
 2. Johannes september 14, 2012 kl. 7:25 f m Anmäl kommentar

  Tack för en helt underbar vecka! Vilka proffs ni är! 🙂
  Kraaaaam

  Svara
 3. Hedlund september 14, 2012 kl. 11:53 f m Anmäl kommentar

  Ni är välkomna tillbaka när ni vill. Tack för att ni gör detta för oss, uppskattas verkligen!

  Svara

Kommentera