07
Jun

Nationaldagsfirande på Camp Marmal

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

 

Den sjätte juni. Inte fullt lika intensivt firad som 17:e maj i Norge. Men när man långt borta från Sverige blir man överlag lite mer varse om vilket bra land vi lever i. Speciellt när man befinner sig här i Afghanistan. Nationaldagen firades på Camp Marmal, Camp Northern Lights och på andra håll här nere.

På Marmal bjöd NSE-chefen Roger (vår centrala underhålls- och godsenhet) in både svenskar och annan nordisk personal på fördrink (alkoholfri cider), grillbuffé och en mycket god efterrätt bestående av en citronfromage toppad med något som liknande 80-talsklassikern Gino, vit chocklad och björnbär. Församlingen lät sig väl smaka.

Naturligtvis utbringades ett fyrfalligt leverne för Sverige och konungen efter att nationalsången sjungits.

PAO Richard Kjaergaard

 

 


Kommentera