24
Mar

Fredagkväll i Sverige

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Idag på morgonen blev en av våra soldater i Afghanistan svårt skadad av en vägbomb väster om MeS. Jag vill uttrycka min stora respekt för vår kamrat och hoppas innerligt att det allt går bra. Det är helt självklart att det ikväll upplevs mycket närmare mellan Afghanistan och Sverige.

Anders Silwer

Insatschef


5 Svar till Fredagkväll i Sverige

 1. Fredrik mars 24, 2012 kl. 11:12 f m Anmäl kommentar

  Mina tankar går till den sårade och hans anhöriga!
  Ni gör ett kanonjobb o ska ha all heder!
  Mvh
  Fredrik Hultgren

  Svara
 2. Maria mars 24, 2012 kl. 11:36 f m Anmäl kommentar

  <3

  Svara
 3. Maria mars 24, 2012 kl. 3:47 e m Anmäl kommentar

  Vi lever i en elak värld där hjältar ibland far illa … Som anhörig är det inte bara ens närstående man vill ska klara sig utan skråmor, självklart tänker man på er alla och hoppas att alla ska återvända välbehållna. Man vill ju att era minnen och erfarenheter av detta fina arbete ni utför ska fyllas av sånt ni beskrev i inlägget om grabben Fredrik och Christoffer återbesökte, inte av sånt som detta. Det smärtar i mig för den skadade och dennes anhöriga, och det smärtar för alla våra soldater som också upplever olyckan på plats. Inget man vill någon ska behöva bära på. Var starka! Ni är grymma och beundransvärda. Var starka. Mycket värme och stöd här hemifrån.

  Svara
 4. carina mars 24, 2012 kl. 7:54 e m Anmäl kommentar

  Jag instämmer med föregående inlägg. Nästa vecka har jag både som och mkan i området.

  Svara
 5. Ann-Britt mars 25, 2012 kl. 11:48 f m Anmäl kommentar

  Håller också med föregående inlägg. Vi tänker på er hela tiden och. Det smärtar oerhört händelsen som skett nu. Hoppas det blir bra. Vi har duktiga specialister som kommer att göra allt. Ta hand om er!!

  Svara

Kommentera