08
Nov

Vädrets oberäkneliga makter…

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

 

Man måste vara beredd på allt i Afghanistan – helgens ljumma lagomväder varade inte länge.  I går eftermiddag drog en sandstorm in över Camp Northern Lights, men den var inte så illa att skyfflarna åkte fram. Tur är väl det, eftersom arbetet hade varit förgäves – i morse låg ett vitt täcke av på sina håll flera decimeter djup snö över campen. 


Ett svar till Vädrets oberäkneliga makter…

  1. Zarah november 10, 2011 kl. 9:25 e m Anmäl kommentar

    Det har varit otroligt intressant att följa er på bloggen, jag undrar om bloggen kommer att tas över av FS22 bara sådär så fort den stora rotationen sker eller finns det en chans att få höra lite tankar och funderingar som finns hos dem som ska åka?

    Svara

Kommentera