24
Jun

Midsommarhälsningar från NSE och SAE

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Idag har NSE och SAE haft gemensamt midsommarfirande tillsammans med gäster ur det finska och norska NSE:na samt ur RC N HQ. Sill, knäckebröd, alternativ gräslök (=purjolök) och lokalt odlade meloner med mera stod på menyn. Övriga tillbehör av flytande sort fanns av förklarliga skäl inte tillgängliga emedan såväl NSE som SAE hade beredskap att lösa respektive uppgifter parallellt med firandet.

Thomas, Chef för NSE, ledde allsången och ackompanjerade med gitarr till allas jubel. Därtill hade han  dagen till ära skrivit egen text till melodin ”Jag hade en gång en båt”, vilken framfördes med stor entusiasm efter att Thomas hejat på kören en aning. Efter lunch och allsång väntade lekar ordnade av det yngre gardet vid NSE. I samband med uppstarten av dessa kom den obligatoriska midsommar-regnskuren, ni vet den där som alltid kommer då sillunchen skall avnjutas under den nyss molnfria himlen. Denna gång var det dock inget regnmoln som var upphov till regnskuren utan den tyska flygplatsbrandkåren som raskt rullade in och gav oss en svalkande dusch i den drygt 40-gradiga värmen.

Såväl garageplan som NSE:s lokaler var smyckade i midsommarskrud med vad som står till buds här på Camp Marmal. Vackrast var nog gåvan från det norska NSE:t i form av en midsommarstång.

Thomas och Magnus med personal i NSE och SAE önskar er läsare glad midsommar!

/Magnus Carlsson, C SAE ISAF MEDEVAC


5 Svar till Midsommarhälsningar från NSE och SAE

 1. Michael Nilsson C FS20 juni 24, 2011 kl. 5:43 e m Anmäl kommentar

  Till Er alla på FS21 vill jag önska en Trevlig Midsommar!
  Ta hand om Er och fortsatt lycka till i Ert uppdrag!

  Svara
 2. MammaMia juni 25, 2011 kl. 1:57 f m Anmäl kommentar

  Låter härligt att ni firar lite midsommar! Här i mellansverige kom också den sedvanliga regnskuren dock från vanliga regnmoln men som tur var så kom endast några få droppar!

  Ha en fortsatt god midsommarhelg!

  Svara
 3. Sebastian juni 25, 2011 kl. 4:43 e m Anmäl kommentar

  Hälsningar från västsverige, ni gör en betydande insats och ni förtjänar all uppmmärksamhet och uppskattning ni kan få!!

  Svara
  • Molly juni 26, 2011 kl. 7:30 e m Anmäl kommentar

   Håller med dig Sebastian Dom förtjänar all uppmärksamhet
   Midsommar i Stockholm har varit Blöt det blöta kom uppi från

   Svara
 4. Cecilia Stenholm juni 28, 2011 kl. 9:58 f m Anmäl kommentar

  Vilket jobb med midsommarstången.Den blev ju jättefin. Man blir ju tårögd.
  Tur att ni fick duschen också. Blev själv plaskvåt när det (självklart) kom en rejäl skur mitt under vår lilla cykeltur (56km) till midsommarfirandet. När man fått på sig regnkläderna så är det fint igen, resten av turen. xD
  Keep safe!

  Svara

Kommentera