21
Jun

Ytterligare strid i Afghanistan

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Samma svenska enhet som tidigare i dag och under gårdagen hamnade i strid hamnade även under tisdagseftermiddagen i ännu en strid tillsammans med sina kollegor från afghanska armén. Inga svenska soldater skadades i striden och det var den tredje striden för samma grupp soldater sedan i går.

Läs mer på Försvarsmaktens hemsida.


Ett svar till Ytterligare strid i Afghanistan

  1. Ana juni 21, 2011 kl. 7:19 e m Anmäl kommentar

    Hoppas att alla i gruppen känner styrka och stöd från oss hemifrån. Förstår att detta är vad ni är inställda på att uppleva därnere, vi här hemma är inte alltid lika väl förberedda så dessa nyheter gör oss oroliga. Hör av er till era nära och kära så att vi kan fortsätta att stötta Er därborta i hettan och sandstormarna.
    Styrka till alla!

    Svara

Kommentera