05
Maj

Anhörigchatt åter öppen

Anmäl kommentar Av:
i Anhörig

Invidzonens anhörigchatt finns åter tillgänglig                                                                          på deras hemsida. Invidzonen är en ideell riksorganisation för anhöriga till personal i utlandstjänst och du kommer till deras hemsida genom att klicka här.


9 Svar till Anhörigchatt åter öppen

 1. ingemar brage maj 16, 2011 kl. 2:21 e m Anmäl kommentar

  Ja nu är våra kvinnor och män på väg ner
  tänker på er alla
  mvh ingemar

  Svara
 2. Christina Granberg maj 19, 2011 kl. 8:59 e m Anmäl kommentar

  Någon som hört något när de kom fram och hur de har det? Läste i tidningen om oroligheter i norra Afghanistan. Hoppas att ni alla därnere har det så bra ni kan!
  hälsningar christina

  Svara
  • Carina maj 25, 2011 kl. 4:37 e m Anmäl kommentar

   Undrar samma sak, har inte hört något från min pojke som åkte ner förra måndagen, klart det skulle vara skönt att höra rösten och veta att de kommit fram ordentligt. Har du hört något nu?

   Svara
   • ElisabetArvidsson maj 28, 2011 kl. 1:14 e m Anmäl kommentar

    Min son har ringde mej och meddelade att de var framme vid första anhalten. Och i torsdags (26/5) fick jag ett sms (vi har skaffat oregistrerade telefoner)– De verkar må bra och ”staden är mysig”.

    Svara
   • Anna Lind maj 29, 2011 kl. 8:45 f m Anmäl kommentar

    hej elisabeth! Vi har också skaffat såna, men de funkade inte. Däremot ringde staffan i fredags kväll från Welfare telefonen.
    Har nån hört nåt idag? Oroligheter i guvernörspalatset…

    Svara
 3. Yvonne Hultgren Fendell maj 22, 2011 kl. 10:39 f m Anmäl kommentar

  Många tankar som far genom huvudet när man skickar det bästa man har till oroligheterna i Afghanistan Är stolt men orolig . Nu är ni på plats efter allt strul med planet skönt.Har stor respekt för uppdraget och er arbetsinsats Många tankar och kramar till er allihopa.

  Svara
 4. Andreas juni 5, 2011 kl. 9:47 e m Anmäl kommentar

  Nu har det gått 3 veckor och jag har fortfarande inte hört av min pappa.
  Är det någon som vet hur ofta dom kan använda en telefon eller en dator för att kontakta sina anhöriga?

  Svara
 5. Linda Ruud juni 6, 2011 kl. 2:14 e m Anmäl kommentar

  Hej!
  ´Min sambo roterade ner 30/5. Han har ringt mig varje dag, korta samtal från satelit telefonen de har på campen. Han har även lyckats logga in på fb en sväng. Jag tror dock att det är så att jag har haft lite tur Andreas, min sambo berättade att det ofta är kö till telefonerna. Dessutom har han precis kommit ner och har kanske lite lugnare. Det finns ju även en annan camp där det inte finns telefon och internet, dit skulle min sambo och hans grupp tror jag denna vecka så jag kommer antagligen inte höra nåt på ett tag. Jag har förstått det som att det är rätt lugnt där nere just nu och väldigt väldigt varmt. De har trots det haft rätt mycket att göra tydligen.
  Ha det gott.

  Svara
 6. eva-lena juli 15, 2011 kl. 7:47 f m Anmäl kommentar

  Tack för sommarkortet, det var en trevlig överaskning som kom. /e-l

  Svara

Kommentera