14
Apr

Välkommen till FS21:s blogg!

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Från dagens datum och fram till sent i december kan anhöriga och andra intresserade följa FS21:s insats och vardag i Afghanistan på denna blogg. Det är soldaterna själva som skriver inläggen och tar bilderna.

Väl mött!


27 Svar till Välkommen till FS21:s blogg!

 1. andekr01 april 18, 2011 kl. 11:39 f m Anmäl kommentar

  Bra med blogg, ska bli intressant och se vad som händer under det kommande halvåret för er. Dock en fråga avseende vapenskölden: har inte den nedre stjärnan hamnat lite fel?

  Svara
 2. Leif Rosander april 18, 2011 kl. 6:12 e m Anmäl kommentar

  Bra initiativ med denna blogg.

  Svara
 3. Sötnöten april 20, 2011 kl. 11:16 e m Anmäl kommentar

  Härligt å se att ett nytt gäng tar vid! Kommer följa er här på sidan, likt som jag följt min soldat med kollegor under FS20. Stort lycka till med er jobb nere i Långtbortistan!

  Hälsningar Sötnöten

  Svara
 4. Märit Blomkvist april 30, 2011 kl. 11:01 f m Anmäl kommentar

  Hej!
  Vad jag har letat efter det här!!
  Jag har en sluten grupp på FB som heter ”Hemmahjältar FS21”
  som jag skulle vilja att ni vidarebefordrande till era anhöriga.
  Det behövs olika sätt för oss här hemma att kommunicera med
  varandra på .
  Kram Märit

  Svara
 5. Stolta mamman! maj 4, 2011 kl. 10:02 e m Anmäl kommentar

  Nu är det dags… Mycket spännande och lite läskigt!
  Kommer att följa allt som händer här på bloggen! 🙂

  Svara
  • MammaMia maj 5, 2011 kl. 11:52 e m Anmäl kommentar

   Skönt att de kommer iväg …så att de kommer hem snart. Håller med om att det är både spännande och läskigt!

   Svara
 6. Martin maj 11, 2011 kl. 2:56 e m Anmäl kommentar

  Var rädda om er där nere! Ta hand om varandra!

  Svara
 7. Maria Dahlgren maj 16, 2011 kl. 10:01 f m Anmäl kommentar

  Lycka till med ert uppdrag där nere! Och ta väl hand om varandra!

  Svara
 8. Maria Mettenleiter maj 18, 2011 kl. 11:22 f m Anmäl kommentar

  Kommer ej in pá ”Hemmahjältar FS21″? Min bror áker pá tisdag .

  Svara
  • Amalia maj 20, 2011 kl. 5:38 e m Anmäl kommentar

   Jag hittar inte i heller den. Fick dock en grupp som heter FS21 anhöriga 🙂

   Svara
 9. Christina Granberg maj 19, 2011 kl. 9:07 e m Anmäl kommentar

  Hoppas allt är väl med er alla därnere. Ta hand om varandra och ha det så bra ni kan!

  Hälsningar Christina och Per

  Svara
 10. En mamma maj 20, 2011 kl. 6:58 f m Anmäl kommentar

  Hur går man med i grupperna på Facebook ?

  Svara
  • MammaMia maj 20, 2011 kl. 11:05 e m Anmäl kommentar

   Här på första sidan (Hem) så finns en länk till Facebook ”Hemmahjältar FS21” klicka där. Du måste ha en sida på Facebook själv för att kunna vara med där. Lycka till!

   Svara
 11. Linda maj 23, 2011 kl. 7:51 f m Anmäl kommentar

  Jag gillar detta med att ni har en blogg så vi kan läsa om allt ni gör. Jag känner mig mycket lugnare på ngt sätt när den finns. Min bror ska åka för andra gången ooch jag kände första gången att denna blogg hjälpte mig mycket. Det känns inte lika långt bort på de viset. Lycka till där nere Ni är allihopa mina hjältar //Stolt syster i Uppsala

  Svara
 12. Yvonne Hultgren Fendell maj 23, 2011 kl. 7:10 e m Anmäl kommentar

  Eftermiddag någonstans i Sverige många tankar som far genom huvudet.Hur går det och hur mår ni du?.Skönt att det finns en plats man kan gå till och få information. Har stor respekt för uppdraget ni gör en fantastisk in satts.Men en gnagande oro finns där hela tiden. Skönt att ni kom ner till sist det blev en lång väntan. Tänker på er dig hela tiden Många kramar

  Svara
 13. Rikards Sara maj 23, 2011 kl. 9:57 e m Anmäl kommentar

  Ja så kom då till slut den här dagen också. Det senaste månaderna har gått ruggigt fort o idag fick jag hålla om min älskade karl för sista gången på bra länge. Skönt ändå att de äntligen får komma iväg, så mkt som de tränat för detta, men det känns ju personligen inget vidare i hjärtat o magen just nu… Kämpa på där ute allihopa! Vi sitter alla i samma båt, o det är skönt att veta att man inte är ensam med alla känslor… O ni soldater som är där nere- se till att göra ett bra jobb, samla nya erfarenheter o kom sen hem ordentligt till oss i Svedala!

  Svara
 14. Yxa FS18 maj 26, 2011 kl. 6:47 f m Anmäl kommentar

  Dåligt med uppdateringar på bloggen.
  Kanske mycket i början. Mer bilder vore trevligt.

  All lycka i missionen speciellt till alla er som oxå var på FS18!

  Svara
 15. Mats Flodin maj 26, 2011 kl. 9:51 f m Anmäl kommentar

  Hej! Inte helt lätt att hitta denna då tidigare missioner använt fs.xx
  Kan ni inte lägga in en länk på http://www.fs21.se/ till denna blogg. Nu står det
  ”Här kan anhöriga och andra intresserade följa vår vardag inom utlandsstyrkan.
  Bloggen produceras av soldaterna själva, från utbildningen i Sverige och senare direkt från Afghanistan.”

  Svara
 16. Per Carlman maj 27, 2011 kl. 6:36 e m Anmäl kommentar

  När kom Ni iväg efter datorkrånglet i Örebro? Är Ni framme i Afghanistan? Har inte hört något sedan i tisdags…

  Svara
 17. Yvonne Hultgren Fendell maj 28, 2011 kl. 8:08 e m Anmäl kommentar

  Aftonbladet idag Lördagen den 28 maj
  Sveriges bidrag i Afghanistan och Libyen är de svåraste och viktigaste insattser ett land kan åta sig. Inte alla länder tar sig frivilligt an dessa uppdrag och utmaningar,men människor världen över är beroende av dem som gör det. Och vi ska tillsammans skapa en säkrare värld. Viktig information till er som gör jobbet tyckte vi här hemma jätte kram till er alla

  Svara
 18. ina claesson maj 31, 2011 kl. 10:32 f m Anmäl kommentar

  Samuel och Sandra skickar kramar till brossan och vill tala om att de nu kan både klockan och lärt sig simma… Var rädda om er allihopa och ha en bra tid men vi saknar er såååå

  Svara
 19. Yvonne Hultgren Fendell juni 20, 2011 kl. 10:23 f m Anmäl kommentar

  Sen morgon i södra Sverige regnet forsar ner men det är inte ovanligt på dessa breddgrader. Första anhörigträffar är genomförd i Skövde och vi var klart där.Bra information lite lite bilder. Lokalen kanske inte var den bästa svårt att höra alla frågor och kommentarer. Tänker på att om man som jag hör lite Illa. Förstår att det är oroligt på vissa platser. Väldigt varmt och jag förstår att det är ett stort problem. Nya stridsvästar på väg vilket är en annan positiv sak. Ni gör en fantastisk insats och som förälder är man både stolt och orolig. Många tankar går till er alla

  Svara
 20. Yvonne Hultgren Fendell juli 31, 2011 kl. 11:49 f m Anmäl kommentar

  Nu är det dags för sonens första ledighet det ska bli underbart att han får komma hem och trampa svensk mark. Vi i familjen ligger liksom i beredskap och man lever med en ständig oro.Att få komma hem och uppleva lite av vår underbara sommar med regn och lagom värme.Värmen i Afghanistan har och är olidlig vad jag förstår så detta är inte ironi utan jag tror att man uppskattar lite ljummet regn.Vi tycker att informationen varit bra det går att hålla sig något uppdaterad på vad som händer och det känns bra. Det känns som man varit något underbemannade och det är inte bra för att kunna prestera och göra sitt yttersta måste man få vila för att ladda batterierna detta tycker jag är en ytterst viktig fråga när man ska prestera på topp.Detta har varit en hemsk period för alla med mycket svåra saker just i dag en tragisk händelse med en bomb som dödat många på en polisstaton..Får man inte vila blir skador och misstag fler. Längtar efter att få hem dig

  Svara
 21. Yvonne Hultgren Fendell september 18, 2011 kl. 4:03 e m Anmäl kommentar

  Nu är det segt tycker jag väntar på den 2 ledigheten och att du ska komma hem till oss.Det har varit många händelser under denna perioden. Har följt så mycket jag kan via Dagens Nyheter och program 1 på radion. Hösten står för dörren rätt skönt för då vet jag att snart är det slut.Hoppas att det har blivit något mindre av värmen som har varit ett stort problem och att även ni får det lite svalare.Va rädda om er alla och snart ses vi MÅNGA kramar från en mamma

  Svara
 22. Yvonne Hultgren Fendell november 5, 2011 kl. 11:05 f m Anmäl kommentar

  Nu börjar det närma sig slutet för FS 21 och det ska bli skönt få hem våra anhöriga. Jag har många funderingar kring hur vi i hemlandet tar hand om våra soldater som kämpar för demokrati och mänskliga rättigheter. Såg ett program från Köpenhamn där en krogägare bjöd alla hemkommande på Stor lunch föratt fira hem kommandet och att man var stolt för det jobb som var gjort. Här i Sverige får man nästan skämmas om

  man säger att man har en anhörig som gör utlandstjänd. Jag har hamnat i ett otal diskussioner med människor som har många åsikter och lite kunskap vad vi gör där. Jag säger vi för alla som har en eller flera anhöriga utomlands är delaktiga i detta uppdrag. Just i dag när jag tänkte på mina nära och kära blev jag upprörd över vårt land som inte bättre informerar om uppdragen och våra mål. Det borde finnas en infosida i tex DN där man dagligen tog upp saker som händer stort som smått. Menar då inte sådant som kan äventyra säkerheten.TÄnker på er KRAM

  Svara
 23. Yvonne Hultgren Fendell december 3, 2011 kl. 12:03 e m Anmäl kommentar

  Nu är det över för denna gången och vi kan andas ut. Vi ser fram emot att få rå om varandra och en härlig jul. Ni har gjort en fantastisk insats . FS 22 ni har en stor uppgift framför och tänk på att ni SPELAR ROLL och gör en FANTASTISK insats Många kramar från en mamma.

  Svara

Kommentera