07
Mar

Vintersol

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Idag är nog första dagen som jag går hem från jobbet och är på riktigt bra humör. Hela dagen har flytit på och ingenting har kännts jobbigt. Sen vi började här uppe har dagarna varit mer eller mindre ångestfyllda så det känns så underbart att få komma hem och ha den känslan som jag hade idag. Jag vet inte varför men allt i jobbet har varit konstigt sen vi kom tillbaka. Gnistan är borta och vad än vi sätts på att göra har varit med tunga steg som man tagit sig an uppgiften.

Lastbil är det jag rattar nu för fullt. Ja det är ju vad det är men blir nog bra att få köra lite. Det är alltid kul och skönt att känna igen mycket från andra fordonsutbildningar. Man kan köra lite go with the flow och det är en skön känsla just nu.

 

Fick i brevlådan hem att det är återträff FS23 i april och det ska bli så galet roligt! Längtar!

 


2 Svar till Vintersol

  1. Pingback: Vintersol | UmeNytt.se - Nyheter Umeå Sverige - Nyhetsportal

  2. Dejan Petrovic 22 mars, 2013 kl. 10:43 Anmäl kommentar

    Hej!
    Bra att du kommit igen på alla plan. Snart skriver du väl att du saknar Affe och sedan………… att du vill tillbaka på en till mission.
    Dejan P