21
Jul

Bubblan

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Här är det så himla lätt att sväva bort i sina egna tankar och i det man gör. Man hamnar lätt i sin bubbla och har svårt att se ut. Eftersom att man inte någonstans här är själv, inte ens på toaletten är det lätt att känna sig instängd utan att man märker det. Jag tycker om att vara bland folk, att ha kompisar och kollegor nära, man hittar på saker och det finns alltid någon man kan utbyta ord med. Däremot glömmer man lätt bort hur viktigt det är att just få vara själv också. Hur mycket man behöver det, kanke bara för en stund iaf. Att  ha folk omkring sig hela tiden och att kunna prata med många som jag tycker att jag kan, men just idag när jag blev tagen åt sidan och verkligen fick prata kände jag verkligen hur mycket jag saknar vissa av mina närmaste där hemma. Hur mycket jag kan sakna att verkligen bara kunna vara själv. Den ventileringen, stötningen och råden man får av nära hemma, den är verkligen inte att underskatta eller ta för givet. Man känner det nu när man känner att man skulle behövt det.

Igår var jag,Danne,Olof,Jocke och Mattias på Marmal och övade lite sök.

 

 

 

Dagens bild går återigen till Olle!!

 

 


4 Svar till Bubblan

 1. 101grader 25 juli, 2012 kl. 07:04 Anmäl kommentar

  Sant så sant Olle!! Världsklass på den;)

 2. Olle 24 juli, 2012 kl. 07:19 Anmäl kommentar

  Om jag så måste säga det själv, så tycker jag att jag har en jädra bra sökteknik.

 3. 101grader 22 juli, 2012 kl. 01:18 Anmäl kommentar

  Tack Petra blir väldigt glad av att höra det!

 4. Petra 22 juli, 2012 kl. 01:27 Anmäl kommentar

  Fantastiskt bra blogg!!!!
  Ni gör ett grymt arbete där nere 🙂