15
Jul

Tillbaka på campen

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Vi har varit ute och rullat nu i några dagar därför jag inte skrivit något. I onsdags rullade vi iväg och slutmålet var Darzab som ligger i sydvästra delen av vårat område. Vägen dit var lång och eftersom skicket på vägarna var som det var så kunde vi inte köra snabbt. Här borta fick vi se ett helt annat Affe än vad vi har uppe hos oss. Mycket grönare var det här med mycket berg. Folket kändes väldigt annorlunda också, barnen såg mer förvånade, rädda och rynkade nästan på näsan när vi kom. Uppe där vi bor springer ju som sagt barnen emot oss och vill hälsa och prata. Man märker skillnad på folket härute på landet gentemot folk som bor i ”stan”. Det är så sjukt mycket man tänker på när man är ute och rullar och ser deras livssituation, väldigt svårt och mycket att ta in.


2 Svar till Tillbaka på campen

  1. 101grader 16 juli, 2012 kl. 04:36 Anmäl kommentar

    Det är det verkligen.

  2. sara 15 juli, 2012 kl. 08:35 Anmäl kommentar

    Vad spännande att se fler delar av landet med olika reaktioner osv! 🙂