24
Jun

Mys, midsommar och slut på svenska sommaren 2012

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

12 dagar har gått och imorgon är det slut på den svenska sommaren för min del. Tillbaka till jobb och sand överallt i mängder. Jag har varit hemma jättelänge men på samma gång känns det som att tiden sprungit iväg, precis som jag skrev i onsdags. Ledigheten har varit över förväntan på alla sätt. Jag har fått njuta varenda sekund och verkligen fått det bästa av svensk sommar känns det som. Många sena kvällar med grillning, bad och spelkvällar, promenader i solen och fått njuta av ljuset dygnet runt. Jag och Mattias var över till norrbyskär och spenderade dagen på absolut bästa sätt. Att efter 5 veckor sovit själv att äntligen få sova med han har varit bland topplistan. Men som jag har skrivit förut så känns det bra att få komma tillbaka och börja jobba igen. Det har nog hänt en hel del så det ska bli bra att få bli insatt igen.

Midsommar spenderades ute i Täfteå i Magnus stuga med bästa gänget och underbart väder. Det är sjukt lite man egentligen behöver för att känna att man nästan varit på semester. En bit utanför stan där helst inte så mycket bilar åker, vatten så man kan bada, mysig stuga där man kan sova och sen bara sina kompisar så blir allt hur bra som helst. Bra väder är ju alltid toppen över i:et. När vi kom hem i lördags eftermiddag kändes det som man kopplat bort stanstressen betydligt längre än i bara ett dygn.

 Nu är väskorna packade och uniformen framme. Nu väntar 10 veckor Afghanistan innan nästa Leave. Det kommer bli bra. Jag har som sagt många bra stunder och minnen att ta med mig här hemmifrån som jag kan ta fram när det känns jobbigt där nere. Känslorna innan jag åker ner nu känns helt annorlunda motför vad det kändes senast. En säkrare  men också en kanske mer insiktsfull känsla.


3 Svar till Mys, midsommar och slut på svenska sommaren 2012

 1. Mattias 27 juni, 2012 kl. 10:43 Anmäl kommentar

  Du gjorde min födelsedag till den bästa dagen.
  Du är så bäst!

 2. 101grader 24 juni, 2012 kl. 08:24 Anmäl kommentar

  Haha ja men jag är ju virrig=)
  ja verkligen har haft det så himla bra kommer sakna er men ja vi måste ses mycket nu i september!kram

 3. Maria Jonsson 24 juni, 2012 kl. 07:23 Anmäl kommentar

  Ha ha, Innertavle Madde? Var du någon annanstans på midsommar än vi?? Täfteå (Rovågern) var vi i 😉

  Känns trist att du åker nu, det är så länge kvar tills vi ses igen! Men jag hoppas du får det kanon i sommar där nere, jag ska följa dig på bloggen. Vi hörs igen när du kommer hem, massor av kramar och lycka till!