16
Jun

Hemma men så långt borta

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Jag har fått mer än ett varmt välkomnande nu när jag kommit hem, min familj och vänner är underbara. Har varit hemma i 3 dagar och har däremot redan börjat ”undvika” människor. Att berätta om och om igen hur det är och hur allt känns har börjat bli, inte jobbigt men svårt. Det blir svårare och svårare på något konstigt sätt. Det låter klagoaktigt kanske och det är inte så jag menar, men det är svårt bara. Har spenderat hela dagen med Jeanette, en mycket betydelsefull dag. Fick däremot en konstig känsla, jag är hemma men ändå så långt borta.

Igår var Elin här och jag fick en välkommenhemros!


2 Svar till Hemma men så långt borta

  1. 101grader 19 juni, 2012 kl. 12:00 Anmäl kommentar

    Finaste syster!

  2. Syster 18 juni, 2012 kl. 06:20 Anmäl kommentar

    ”Hemma men ändå så långt borta” Fast du finns alltid med mig i mitt hjärta.