15
Apr

25års fest

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Planeringen har pågått sen i början av året. Mycket fram och tillbaka och planering på avstånd då vi knappt varit hemma ioch med Lisas och Kristers bröllop men resultatet kom igår och det blev bättre än det bästa! Det var så galet trevligt, mysigt och roligt att jag kunde verkligen inte önskat mig mer. Sanna, Eva, Danne och Olle åkte från stockholm för att kunna vara med igår och bara det betyder ju så otroligt mycket. Alla som kom gjorde verkligen kvällen till den bästa på länge och en kväll jag sent kommer glömma. Känns verkligen så otroligt bra att ha så många som bryr sig och finns där för en. Tack igen alla!!

Sista natten hemma nu, imorgon är ledigheten slut och nu är det sista rycket, sista veckorna innan vi roterar. övning och sen remi. Vart tog månaderna vägen? Det känns som det nyss var 4 månader kvar. Det kommer gå fort nu sista veckorna känns det som.


Kommentarer är stängd.