10
Apr

Koppla av och bort!

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Att det ska vara så svårt att koppla bort, koppla av och våga ta det lugnt hemma. Massa måsten, personer man ska träffa och saker att göra. Det kanske bara är jag som har svårt att slappna av hemma, vilket är ibland jobbigt, men gud vad skönt att bara kunna göra ingenting. Inte titta på klockan, inte känna pressen eller göra saker bara för att vi har tid utan bara göra saker som vi vill göra just nu. Idag har det varit lite dåligt väder men vi trotsade och gick ut och gick sen har hela eftermiddagen spenderats på hotellets spa. Nu är det soft i soffan i våra fina badrockar och ja när vi orkar ska vi gå och äta. Jag vet inte men kan tro att fler känner som jag. Det är många måsten hemma nu innan vi åker, våga ta det lugnt, något jag ska försöka med hemma nu sista tiden. Inte bra att stresse över mer saker än vad som behövs.


Kommentarer är stängd.