10
Mar

Vill bara hem!

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Just nu känns allt så jävla jobbigt. Vill bara hem. Saknar mina kompisar och att bara kunna prata sådär om allt, även om det jag säger mest bara är prat men åh. Och det dumma är att jag hade kunnat träffa Sanna antingen i helgen eller förra men sen blev det ju helt plötsligt så sjukt mycket som skulle göras så det fick ställas in. I boken Krigare skrev hon om att en soldat är alltid bitter och just nu känner jag mig så. Spelar ingen roll att det faktiskt var riktigt bra väder idag, och att det gick bra på gymmet jag är inte nöjd ändå. När vi jobbar som vi gör är man oftast så trött på kvällarna att man inte orkar ringa någon bara för att prata heller, allt bara grubblas i en. Skulle verkligen behöva det. Såg en film igår om en man som förlorade båda benen och ja det kastades ju över en direkt. Allt vi kanske kommer att vara med om, är det en fråga om eller bara när och vem. Ja alla risker har man gått igenom men ja dagar som denna så behövs mycket motivation. Idag skulle jag ju också hinna med att kolla upp massa saker har jag hunnit med det, nej! Känner jag mig peppad, nej! Blir jag ännu mera less, JA!! Ska försöka gå och göra det sista av dagen bra iaf. Har precis bakat dubbel sats med chokladbollar och ja baka brukar ju göra mig på bättre humör så det kanske kommer lite i efterhand idag kan vi hoppas.


Ett svar till Vill bara hem!

  1. Johan 19 mars, 2012 kl. 04:13 Anmäl kommentar

    Jag tycker du ska tänka på hur du skriver dina texter.
    Det är skrivet i talspråk och använser svärord. Det ger ett dåligt intryck tyvär.

    Lycka till i Affe!