24
Feb

Då var det slut på veckan!

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Igår var det kick off för bloggen och den startade som sagt med bravur. Här är länken till Svt:s inslag:

http://svt.se/2.126179/nordnytt

Äntligen fredag och jag ska faktiskt erkänna att jag egentligen tog helg igår redan. Mycket skönt! Efter 3 veckor nu i Boden så återvänder vi till gardet på måndag, känns bra faktiskt trots att husen är gråare än grått.

Veckorna här har ändå gått fort. Vi har tagit examen i 2 nya system vilket gjorde Danne så glad att han tog segerkastet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jag ska verkligen inte klaga på dessa veckor i boden heller. Jag har haft vårkänslor senaste veckan och jag kan lova det händer INTE i Boden i Februari. Förra året den här tiden låg det på runt 20-25minus och  det kändes som en evighet till våren. Nä jag njuter av vårkänslorna! Dessutom så har dessa veckor gjort det möjligt att träffa Lisa och Krister som har varit otroligt trevligt.

 

Som sagt nu är det hej då Boden och all skog och dessutom slut på veckan, nu börjar favoritdagarna med massa mys!


Kommentarer är stängd.