23
Feb

Kick off!

Anmäl kommentar Av:
i Uncategorized

Med putsade skor och utrustningen iordning gick vi ut och mötte media inför pressträffen. 4 intervjuer varav tv och tidningar från norrbotten kom till regementet idag.

Torbjörn

Chefen för FS23 Torbjörn ledde huvudtalet och sen fick vi soldater bli intervjuade. Otroligt roligt och att få berätta om och om igen varför man vill åka, vad tycker mamma och hur förbereder vi oss, jag blir bara ännu mer peppad och just nu är det äntligen bara 3 månader kvar!

 

 

 

Viktor glad

Att få kicka igång bloggen känns hur bra som helst och det kunde inte blivit en bättre dag än idag att få göra det på! Svt och mil.se kommer länka till min blogg och ja de är bara med ett leende på läpparna som jag gick från jobbet idag!

 


Kommentarer är stängd.